Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2009. december 4., péntek

Regő három hónapos

Sőt, a vonalzó szerint már háromhónapos, egyhetes és két napos :) 6580 gramm, 61 centi, most nem vitte túlzásba a hízást, sőt... de azért az egész hónapban 620 gramm, azért az még nem rossz. Agyon lett dicsérve, jól fejlett, igen jól táplált baba, izeg-mozog, mindene rendben van. Oltás után most is, mint a két hónaposnál, kis hőemelkedése volt és gyakorlatilag a hétfőn kapott oltás után a keddi napot átaludta. Volt egy kis koszmója, két-három napig olajoztam és fogkefével dörzsöltem a fejét, és szépen elmúlt. Csak puha fogkefe volt! :)

Egyébként nagyon eleven most már, nézelődik, minden érdekli, ha ébren van és le van téve, keze-lába meg nem áll, mosolyog, gügyög. Próbálgatom fogni tanítani, egyelőre kevesebb eredménnyel, de rá is ér még. Azért néha nyúl egy-egy dologért, ha meg a kezéhez tartok valamit, néha megfogja.

Tegnap olyan szép idő volt, kirándultunk autóval egy kicsit, igazából persze nem kirándulás volt, hanem intézkedés, autóval Berhidára, onnan vissza Fehérvárra, Müller, Interspar, aztán haza Úrhida, volt vagy három óra. Regő a Müllerben ébredt csak fel, az Intersparba már meitaiban mentünk be, itthon meg már nagyon éhes volt :) a Mikulással és a Jézuskával volt randevúnk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése