Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. július 3., vasárnap

Meglepetés

A tegnapi a meglepetések estéje volt. Regő már vagy félórája fürdött, próbáltam mindenfélével kicsábítani a kádból - mert ha csak úgy kiveszem, azért nagyon szokott haragudni, néha muszáj, de most ráértünk kivárni - egyszer csak feláll, nyújtja a karját, és mondja, hogy "jössz mamához". Kaptam az alkalmon, kivettem, gyorsan rátekertem a törölközőt, és mentünk mamához. Csak pár percet volt ott, szaladt vissza ledobva a törölközőt, felöltöztettem, és ültem le a fotelba egy könyvvel, már a gyerekszobában, hogy akkor most mesélünk. Ő meg kiszaladt a nappaliba, hozott egy másik könyvet, megállt a gyerekszoba ajtaja előtt, és megint mondta, hogy menjünk mamához. Mostanában valamiért nem volt nagyon jóban a mamával, gondoltam, használjuk ki, ha most vele akar lenni, úgyhogy átmentünk könyvestül. Regő kényelmesen elhelyezkedett a fotelban a könyvvel, és mamával vagy húsz percig nézegettek egy állatos könyvet, néha kilesett rám, nagyon aranyos volt.
Egyszer csak azt mondta, "pisilsz", felugrott a fotelból, és szaladt a mama fürdőszobája felé. Nagyon meglepve szaladtam utána, vetkőztettem, ültettem a vécére, persze nem pisilt, utólag azt gondolom, hogy szólhatott, hogy most történt a dolog, mert a pelenkában viszont friss cseppeket találtam. Még vagy háromszor szaladt vissza pisilni, egyszer sem pisilt, de érdekelte a dolog, és élvezte, aztán azért visszakapta a pelenkát. És nagyon ügyesnek gondolom, hogy így szólt!

3 megjegyzés:

  1. Timi, ezt nagyon ajánlom, nézd meg: http://www.ohdae-soo.com/film1/index.html

    VálaszTörlés
  2. Bizony nagyon ügyes! Borcsinak is volt egy ilyen időszaka, amikor rövid koncentrálás után (látszott, hogy valami van) szólt, hogy kaka, de olyankor sosem kaki volt, hanem valószínűleg pisilt. Ő is utána szólt, de ez naponta többször is volt. Aztán ez megszűnt, most nincs ilyen. Amikor látnak a lányok engem (minket) WC-re menni, néha szólnak, hogy ők is mennének, és most már szinte rendszeresnek mondható, hogy fürdés előtt mindig rá akarnak ülni a WC-re. Termés soha nincs, legfeljebb egy-egy puki :), de ez is valami. :)
    És tök jó, hogy Regő ilyen lelkes volt a mamával kapcsolatban, aranyos lehetett, ahogy vele nézegette este a könyvet. :)

    VálaszTörlés
  3. Eszter, köszi, láttam már, nagyon szép :)
    Orsi, én is fürdés előtt mindig kérdezem, pisil-e bilibe vagy vécébe, de általában határozottan nem :) Velem mindig jön, segít, kommentál :D

    VálaszTörlés