Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. július 4., hétfő

Nagy ágyban

Amióta (egy bő hete) megérkezett Marci galériaágya, és össze is raktuk, azóta alatta keresztben ott várt Regőre Marci régi, leesésgátlós ágya. Nem terveztük még átszoktatni bele, majd csak a szülinapja körül, még akkor is bőven elég idő lett volna a kistestvér érkezéséig.
Tegnap viszont történt egy kis baleset: Marci nem volt itthon, mi pedig elaludtunk, csak 10 körül eszméltünk fel, amit Regő hagyott, szép csendben volt, de ébren - amikor ugyanis végül bementem érte, a pizsamája összevissza a nyakába volt tekerve, a pelenkát levette, és sajnos bele is pisilt az ágyba.
Kimostam a matracot és egy kicsit a paplant is, más nem esett áldozatul, viszont a matrac nem száradt meg a délutáni alvásig. Gondoltam egyet, és miután ugyanúgy megszoptattam Regőt, a leesésgátlós ágyba tettem le ugyanúgy, mint előtte a kiságyba, ugyanazzal a párnával, takaróval, pelusokkal, macival. Aztán kijöttem és hallgatóztam. Kis nyafogás után csend lett, de nem mertem belesni az ajtón, hátha nem alszik még, vagy pont én ébresztem fel. Úgyhogy kimentem a kertbe, és létráról belestem az ablakon :D aludt :) És aludt ugyanúgy három órát, mint eddig a kiságyban.
Ezen fellelkesülve este már azt gondoltam, próbáljuk meg most is a nagy ágyat, ha megszáradt a matrac, ha nem. Mesét most nem kért, szaladt az ágyba, viszont ahogy kijöttem, sírt. Bementem, hívta apát is, egy ideig bent voltunk mind a ketten, de Regő nem igazán tudta, mit akar, nyafogott, ment egyikünktől a másikig. Végül kért cicit, kapott is, aztán lefektettem, és innentől reggelig aludt :) Ha ez az átszokás volt, akkor nagyon zökkenőmentesen ment, és nagyon büszke vagyok a kisfiamra :) Remélem, ez volt az, és így is marad!

3 megjegyzés: