Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. június 29., szerda

Megababatali Annusnál

Úgy látszik, mostanában mindenki költözik :) Annusék néhány hete vettek egy házat Délegyházán, és elég nagyszabású babapartival avatták fel. Volt ott 7 anyuka, abból kettő kismama, egy nyolcéves Marci, egy ötéves Amina, 7 kétéves körüli kicsi és három fél év körüli baba. Szóval volt mozgalmasság és ricsaj, nagyon jól éreztük magunkat.
Kicsit megkésve indultunk el, mert előtte még vásárolnunk kellett, úgyhogy utolsóként értünk oda, de végülis mi jöttünk a legmesszebbről. Regő nem aludt el az autóban, úgyhogy nyűgösségre számítottam, de szerencsére jól lefoglalták a gyerekek és a játékok. Ott volt Niki baba, mint a kisebbik házigazda, aki továbbra is nagyon tetszik Regőnek. Volt kert, labdák, homokozójátékok és medence, amiben ugyan rendesen fürödni már nem engedtem, mert lehűlt a levegő, de azért bokáig belement.
Képek:
Izával a medencében:

Nikivel:

Marcival a galériaágy tetején - ez az ágy és az alatta lévő kuckó volt még nagy sláger:

Kipróbáltuk a lányos játékokat:

Marci oktatást tart a kicsiknek a tanuló hernyó segítségével:

Marci egyébként nagyon jól elvolt ennyi kicsi között, persze főleg Aminával találták meg a hangot némi oldódás után, de a picikkel is focizott és játszott bent, Nikit ölbe is fogta. Végül Mikivel, Niki és Iza apukájával is focizott, amíg Regő versenyt motorozott Izával.
Az én fotóim nagy részén nem látszik a sok gyerek és a mozgalmasság, főleg a sajátjaimat fotóztam, de továbbiak láthatók itt:
https://picasaweb.google.com/Annus0424/TaliDelegy?authkey=Gv1sRgCKH-rZSUp67nQQ&feat=directlink

1 megjegyzés:

  1. Nagyszerű buli lehetett ennyi sok pici és nagyobbacska gyerkőccel. Irigy vagyok nagyon :)

    VálaszTörlés