Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. június 10., péntek

Új bútor a gyerekszobába

Kicsit el vagyok maradva, ennek a bejegyzésnek már egy hete meg kellett volna íródnia :) Szóval, tekintettel a növekvő gyermeklétszámra, illetve a meglévő gyermekek növekvő ruhaméretére- és mennyiségére, játék- és könyvbirtokára, szükség volt a gyerekszobában némi tárolóhely teremtésére. Eddig Marci ruháit egy kis fiókos komódban tartottuk, Regőét a pelenkázószekrényben, plusz volt még két polc, az egyik Marci iskolai cuccainak, újságjainak, a másik az ő játékainak, könyveinek, Regő játékait pedig a nappaliban tartottuk - utóbbi még mindig így van, de ami késik, nem múlik. Meg még volt egy nagyon nagy területű, de alacsony íróasztal Marcinak, és a szoptatós fotel, meg persze a kiságy, Marci ágya és a pelenkázó.
Most aztán kikerült a szobából a nagy íróasztal és a kisebbik polc, és vettünk egy naaaaagy sarokszekrényt magasítóval, mellé egy kisebb polcos-ajtós szekrényt és Marcinak egy új, kisebb, praktikusabb íróasztalt több tárolóhellyel. A nagy szekrényt és az íróasztalt itthon kellett összeszerelnünk, a másik egészben érkezett múlt pénteken. Azon a hétvégén össze is szereltük, be is rendeztük a szobát, aztán vártunk egy kicsit, hogy száradjanak a ragasztások, majd elkezdtük belakni a fiúkkal a bútort. Nagyon tetszik nekik, főleg a nagy szekrény, amibe mindketten egyszerre is beférnek :D


Talán látszik, hogy a nagy szekrény tényleg nagy :) Terveink között szerepel még egy polc az íróasztal fölé, egy galériaágy Marcinak - azt már meg is rendeltük - ha megjön, Marci mostani ágya és játékospolcai bemennek alá, Regő átmegy Marci mostani, leesésgátlós ágyába aludni, a kiságy pedig várhatja új tulajdonosát :)

1 megjegyzés: