Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2009. október 5., hétfő

Nátha, nátha... és vénasszonyok nyara

Sok minden történt a hétvégén. Még pénteken voltak vendégeink, Joe barátunk és családja a hat és fél hónapos Dominikkal. Hatalmasnak tűnik Regőhöz képest! Majd hozok képeket, ha kapunk tőlük, Joe fényképezett. Így aztán elkészültek szinte az első olyan fotók, amin velem van Regő. Nagyon aranyos volt, ébren volt és szépen nézelődött, Dominikot nagyon érdekelte, be akarta kapni a kezét. :) Kaptunk tőlük egy szuper átmeneti overallt, édes puha, nagyon örültem neki. Joe bekötötte a sütőt, egyre alakul a konyha!

A látogatáskor készült képek:





Tegnap meg bementünk délután Fehérvárra, az utat végigsírta Regő - alva tettem át a hordozóba, de felébredt és éhes volt. Felmentünk a nagypapához, kapott enni, beszélgettünk, nagypapa megcsodálta, aztán sétáltunk a környéken, parkban, fagyiztunk, gyönyörű idő volt. Hazafelé már nem sírt. Itthon is egyébként sokat alszik a levegőn, a diófa alatt a babakocsiban, kihasználjuk a vénasszonyok nyarát.

A nátha nem múlik, illetve ma reggel volt az első olyan alkalom, hogy orrszívás után nem szörcsögött azonnal. Nem tudom, meddig húzódhat és meddig normális, de egyébként jó kedélyű baba, eszik, alszik, nem sírós... holnap megyünk védőnőhöz, megkérdezem. Nem tudom, mitől lehet ez ilyen picinek. Találgatunk, hogy az én szülés előtti fertőzésem, vagy allergia... de úgy tudom, ilyen pici korban még nem allergiások a babák. Mindenesetre remélem, hogy elmúlik hamar!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése