2010. január 5., kedd

Karácsony 2009

Hát eljöttek Regő életében az első ünnepek :) Idén a Jézuska egy szép zöld fenyőt hozott nekünk, amit Marcival együtt díszítettünk, míg Regő aludt. Aztán, amikor készen voltunk, felöltöztünk ünneplőbe és kimentünk, elvégre a fa is olyankor érkezett, amikor nem voltunk a szobában. És nemsokára csengőszót hallottunk, és ahogy visszajöttünk, tele volt ajándékokkal a fa alja :) Marci nagyon sok mindent kapott, társasjátékot, legót, könyvet, filmet, Regő pedig Adamo hintát. Nagy szemekkel nézte a fényeket :) Képek az ajándékbontásról:
Ez a fotó pedig már 25-ei, amikor Regő négy hónapos lett:
Aznap Marci az apukájánál volt, mi pedig nem nagyon csináltunk semmit. Lustálkodtunk, filmet néztünk, Regővel játszottunk, pihentünk, szép nap volt.
26-án pedig Ságvárra utaztunk a nagyszülőkhöz, találkoztunk az unokatesókkal is. Természetesen oda is jött a Jézuska, volt nagy öröm és ajándékbontás, viháncolás, játszás ott is.

Regő Dédipapával:Unokatesók
  2 babák :)
Regő nagyon játszik (az előzőn ugye inkább imádkozik :)


és így nézek ki két babával és frissen mosott, még fésületlen hajjal:


Mamáéknál töltöttünk 4 napot, aztán itthon folytattuk a téli szünetet, még sok-sok nap volt vissza. Játszottunk egymással és az ajándékokkal, pihentünk. Marcit nehéz lefoglalni, hihetetlen mozgásigénye van, kint meg sajnos sokszor volt szél és erős hideg. 17 nap szünet volt, kicsit sok volt most szerintem barátok, rendszeres elfoglaltság nélkül az idő, de élvezte azért.

Regővel nem volt gond, kicsit változott az alvása, rövidebbeket alszik nappal, és éjjel is 2-3x felkel, de nem bánom, csak egyen. Jönnek a fogai, tömi erősen a szájába a kezét, most már ügyesen fog és játszik, de sokszor úgy tartja a játékot, hogy azért az ujja kerüljön a szájába :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése