2010. április 5., hétfő

Húsvét

Nagy mérföldköveket hozott a nyuszi Regő Dániel életébe :) na jó, először is Nyúl uraságot hozta, aki a képen látható, horgolt kézműves állatka, remélem, sokáig megmarad, olyasvalaminek szántam, amit (akit) még az unokáim is szeretgethetnek. Aztán hozott még Mamáéknál egy pici keljfelmacit és az első képeskönyvet, aminek még egyelőre az íze érdekelte legjobban Regőt. Aktívan nem vett még részt a húsvétolásban, itthon Marci szedte össze a reggeli ajándékokat és hozta be neki Nyúl urat is, Mamáéknál pedig sikerült a babakocsiban átaludni a tojásvadászatot :)  pedig előtte-utána olyan szépek voltunk! :)

A mérföldkövek pedig: erősen jön az 5. és a 6. fog, nem kis szenvedést okozva. Igazi mérföldkőnek akkor fogom nevezni, ha végre kint lesznek!
Aztán beindult az evés is, mióta rizst eszik Regő, 80-130 ml között eszik. Kíváncsi vagyok, vajon ha megint krumplis főzeléket kap, akkor is így fog-e enni, mert ha igen, akkor kap olajat és húst, és ha ezen is túlvagyunk, megkínálom majd uzsonnával is. De még a hús előtt bevezetek pár zöldséget: céklát, cukkinit, sóskát.
És az igazi, nagy mérföldkő, amit a végére hagytam: szombaton Regő támaszkodva felült, és ezt azóta is mindennap gyakorolja! Mászni még nem akar, illetve akarni akar, és néha egyet-egyet "lép" is kézzel, térddel, de még nem indult el. Viszont kutyázik rendületlenül, és kisebb távolságon belül amit akar, azt megszerzi: gurulással, négykézlábról elhasalással, hason elforgással :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése