Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. július 19., hétfő

Márk egyéves lett!

Regő kisebbik unokatestvére, Márk, pénteken lett egyéves. Vasárnap mentünk Ságvárra a nagyszülőkhöz, ott találkoztunk velük is, és megköszöntöttük Márkot. Egy székre köthető textil etetőszéket kapott tőlünk, és egy takarót, amin kisebb-nagyobb kihagyásokkal április óta dolgoztam. Először húsvétra akartam ajándékozni, aztán Márk névnapjára, de most, a születésnapjára végül elkészült!
Nagyon aranyos kisfiú Márk. 8200 gramm, azt hiszem, 72 centi, nagy haja van, ami mostanra teljesen kiszőkült. Áll, néha már kapaszkodás nélkül is, kapaszkodva mindent körbejár, de ügyesen mászik is. Sokat eszik, gyakorlatilag már mindent, amennyire tudom, nem válogatós. Édesen beszél a maga nyelvén, határozott hangsúlyokkal válaszol, ha beszélnek hozzá, csak hát a felnőttek nem értik :) de pár szót mond is már: anya, Bence ("eeeete"), vau. Regővel nagyon aranyosak együtt, és a tesójával, Bencével is nagyon szeretik egymást.
Pár kép a szülinapról:


Délután Regővel hazaindultunk. A lehűlt idő miatt most nem akartunk a Balatonban fürödni, és Regő aludni sem tudott egész nap, fáradt volt már, gondoltuk, az autóban majd alszik. Így is lett. Miután egy jó órát aludt, nem haza mentünk rögtön, hanem Fehérvárra a másik nagypapához, a háza közelében lévő parkban sétáltunk, játszótereztünk.

A hintát nagyon élvezte Regő:


A csúszdát nem igazán értette és értékelte :)

A homokozóban meg ette (volna) a homokot, picit evett is, úgyhogy a homokozást egyelőre abbahagytuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése