Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. július 2., péntek

Nyári vigasságok

Újra kánikula van, napjaink az ezáltal meghatározott menetrend szerint telnek. Regő fél hét és fél nyolc között kel valamikor, szopizik, játszik, nyolc körül reggelizik, aztán már hamar álmos lesz, nagyjából kilenctől tizenegyig alszik. Reggeli meg alvás között kertezünk egyet a jó kis hűvösben takarón, járókában, ahogy alakul.

Alvás után van a kánikula csúcsa, akkor már nem megyünk ki, benti játék van, meg tízórai, vagy minek nevezzem, 11 tájban. Körülbelül egytől háromig megint alszik Regő egy jót, és fél négy-négy körül már ki merek menni velük újra. Addigra általában kint van a teljes gyerekbirodalom: takaró, járóka, a két medencében meleg a víz, napernyő is van, lehet tombolni.

Valamelyik nap Marci agyagot talált a kertben. Nem, nem tett új földrajzi felfedezést :) volt egy hely, amiről én azt hittem, hogy csak deszkák vannak egymásra pakolva, de kiderült, hogy a deszkák alatt a kútfúrásnál használt agyag maradéka van. Vettünk ki belőle egy adagot, Marika nénivel napokig tisztogatták, és tegnap agyagoztak:
Regőnek persze aztán gyors mosakodás lett a vége :)
Ami a legújabb kedvence és mániája idebent, az pedig a kulcsokkal való játszás. Ha sikerül megkaparintania egy kulcscsomót, rettentő boldog, a szájába veszi, és mászkál vele, mint egy kiskutya. Tegnap kivette az íróasztal kulcsát:
Szóval, így zajlanak nálunk a napok mostanában :)

2 megjegyzés:

  1. Timi, annyira jó látni a képeken, azt a szeretetet és törődést, amellyel a nagyfiad viszonyul a (nála sokkal!) kisebb testvéréhez. Öröm nézni, komolyan!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm :) én is imádom őket nézni, nagyon szeretik egymást!

    VálaszTörlés