Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. január 1., szombat

Boldog új évet!

Ez a nap is eljött, immár 2011-et írunk, Regőnek ez már a harmadik éve :) Pontosan ma két éve lett pozitív az a teszt, amely az ő érkezését jelezte. Boldog új évet kívánunk mindenkinek! És köszönjük az új, immár nem karácsonyi hátteret Adrinak!
Szilveszterre meghívásunk volt kedves barátainktól, Joe-tól és Marianntól, a kisfiuk, Dominik márciusban már kétéves lesz. A képeken ennél jóval nagyobb különbség látszik a gyerekek között, Dominik simán háromévesnek is elmenne, olyan magas és nagy fiú, amit a nagy haja még csak megerősít. Igazán jó képek nem készültek, nem sikerült a fiúkat mosolygós páros képre összeterelni, mondjuk nem is igazán igyekeztünk, hogy sikerüljön :). Eredetileg ottalvós bulira szólt a meghívás, de mivel még mindig nem vagyunk teljesen egészségesek, és Regő amúgy is nehezebben szokott elaludni és rosszabbul alszik idegen helyen, inkább elmentünk délután, és azt mondtuk, meglátjuk, meddig érzi, érezzük jól magunkat. 
Regő szokásosan lassan oldódott fel, de barátságos volt, főleg, amikor észrevette, hogy van nekik való rágcsálnivaló, meg labda :) A vacsorája ma kivételesen kekszfélékből állt, amihez rengeteg vizet kért, de hát buli van :) Dominik nagyon aranyos volt vele, fejlettségben is látszik az öt és fél hónap különbség, olyan szép, szelíd mozdulatokkal simogatta, minden játékát odaadta, mondta, hogy tessék :) nagyon szépen eljátszottak, táncoltak is. :)
Körülbelül nyolc óra felé éreztük úgy, hogy lassan elég Regőnek a buliból, ahhoz képest, hogy itthon már fél nyolckor aludni szokott, nagyon jól bírta. Az autóban sem aludt el hazafelé, pedig teljesen sötét volt. Itthon is zenéltünk, táncoltunk még egy kicsit, végül apa megfürdette Regőt, és fél tízkor már ágyba is került.
Éjfél előtt pár perccel ébredt fel a szomszédok tűzijátékaira, látszott, hogy nem akart volna még, nagyon álmosan szopizott, így mentünk át az új évbe :) Visszaaludni persze nem tudott, néztük a tűzijátékot, egy félórát kinn volt velünk, aztán ahogy a szomszédok elcsendesedtek, ő is elaludt, és nem sokkal utána mi is. Így telt nálunk a szilveszter :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése