Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2009. október 3., szombat

Hathetes lesz...

No, a múltkorit kicsit elkapkodtam, nem mentünk még vagányan vásárolni, de nem Regő miatt, hanem Marci volt képtelen szépen megírni a leckéjét, este hét lett, mire végeztünk. Viszont tegnap elmentünk! Regő hordozóba be, elalszik, Interspar parkolóban felébred, meitaiba be, és remekül vásároltunk :) azt végigaludta, csak amikor kivettem a meitaiból és be a hordozóba, akkor ébredt felm és hazáig üvöltött... de ennyi kell. Énekeltem neki, hogy én elmentem a vásárba, de nem igazán érdekelte, konkrétan egyáltalán nem.

Ééés azért kellett ennyire vásárolni, mert mindenféle tisztítószert vettem, és takarítottam a konyhámat, mert igen, van nekem olyanom! Még az alsószekrényekkel lesz dolga az asztalosnak, meg ma kötik be a villanysütőt, de a felsőszekrényeket már kitakarítottam, elkezdtem beléjük pakolni, a csapból folyik a víz, és a gázfőzőlapon főzni is tudok :)

Na, azért ez egy Regőnapló :) szóval a cím azért, mert kedden tényleg hathetes lesz a bébi, és kicsit félve várom a növekedési ugrását, jó lenne olyan napokon csinálnia, amikor amúgy sincs más dolgom :) most este nyolckor aludt el, és ébredt éjfélkor és háromkor, majd hattól ébren volt, meitaiban tudtam csak reggelizni, de most hosszabb ideje már alszik a diófa alatt. Azt hittem már, hogy kezdi az ugrást, de ha hosszabbakat alszik, akkor talán még nem...

2 megjegyzés:

  1. Juhéééjj!!! Várjuk azért a konyháról is a képeket! :)
    Már én is úúúgy babáznék!!!

    VálaszTörlés
  2. 1.Mi az a meitai?
    2.Mi az a növekedési ugrás?

    VálaszTörlés