Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. május 2., vasárnap

A technika ördöge és más mesék

Az utolsó bejegyzés után még gondolkodtam, írjak-e nyolchónapos beszámolót Regőről, de gondoltam, majd a mérés után... erre nem tönkrement a gépünk? Megadta magát, kész, vége. Pár napig nem volt semmi, aztán Péter buherált ezt-azt, és most van egy csökkentett módú, kilógó belű gépecske, amin netezni lehet, és semmi mást. Úgyhogy gyorsan írok :)
25-én Regő nyolchónapos lett, a mérés szerint 8060 gramm és 69 centi, ez 210 gramm gyarapodás, hosszra nem nőtt most. Nagyon sajtkukac lett, ül, gyorsan és hosszan mászik, és feltérdel, ahol csak tud, néha az egyik lábát is talpra húzza, de még nem állt fel. Már eszik húst, és kétszer eszik egy nap, délelőtt 11 felé tízórait és délután 3 felé uzsonnát, előbbi valamilyen főzelék, hetente egyszer-kétszer hússal, utóbbi gyümölcs, később majd gabonás gyümölcspépet is tervezek.
Sok programunk volt az utóbbi napokban a kertben dolgozáson kívül is: voltunk Szigetszentmiklóson babatalizni, fogorvosnál, ikeában, Gorsiumban a Floralia nevű tavaszköszöntő ünnepen tegnap, kedden pedig megyünk az Állatkertbe, Marcinak is kiveszek egy szabadnapot. Természetesen képek is készültek, de most nem élnék vissza ennek a gépnek a tűréshatárával, majd ha már meglesz a végleges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése