Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. december 9., csütörtök

Hintaszék és játszósarok

Írtam lejjebb, hogy Regő mennyire beleszeretett egy hintaszékbe, amit aztán meg is kapott. Tegnap hazaéréskor össze is raktuk. Az az öröm, meg Péter tekintete, ahogy Regő örömét nézte, örökre megmarad bennem :) Fotó nincs róla, élesben néztem, nem kamerán át, és olvadoztam :) Íme a vágyak tárgya:


Kicsit nagy a rendetlenség Regő körül a képeken, aminek az az oka, hogy vettünk két polcot is, és egész nap szerelés, csavarozás, kalapálás ment (miközben a burkolók a fürdőszobán dolgoznak, szóval volt felfordulás). De a végeredmény megérte! Csinos kis játszósarka lett Regőnek a nappaliban:

Igazából az volt a cél, hogy ne a zöld ládában legyen összezsúfolva minden játéka és mellette egy kisebben a könyvei. És megbízható forrásból sejtem, hogy lesznek még új játékok és könyvek itt, amikre a másik polc vár, aminek a képen csak az egyik oldalfala látszik.
Az átrendezés folytatódni fog, kivesszük a játszósarokból a mi könyvespolcunkat, Regő ugyanis filmrendezői babérokra tör és állandóan átrendezi a dvd-ket, nem beszélve a műszaki érdeklődéséről, amelyekkel apja repülős könyveit kíséri :)
Az új sarok, miután kis gazdája birtokba vette:

4 megjegyzés: