Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. január 3., hétfő

Építőkocka

Regő kapott karácsonyra többek között egy nagy vödör építőkockát. Igazából azt gondoltam, ez még egy kicsit korai, úgyse fog még tudni építeni vele, de hát most van karácsony :) meg pakolászni addig is jó. Tegnap volt egy olyan szakasza a napnak, amikor nagyon nem tudtak magukkal mit kezdeni a fiúk, ment a rohangálás és sikítozás, úgyhogy ahogy végeztem a mosogatással, leültem a játszósarokba, és kiborítottam az építőkockákat azzal, hogy Regő pakolászhatja, ha nem is tud még építeni, és ez olyan játék, ami valamilyen formában mindkettejüknek jó. Rögtön körém gyűltek, és alkottunk cifra tornyokat, utakat, házakat, másik játékból is bevettük a fa házakat, fákat, autókat. Persze a tornyokat Regő mindig ledöntötte, volt is nyafogás belőle, de mondtam, hogy hiszen ez építőkocka, az a játék benne, hogy építsünk vele, úgyhogy újabbak és újabbak születtek, mindaddig, amíg Marci ki nem találta, mi az, amit nem rombol le a kisöccse.
Amin viszont meglepődtem és nagyon örültem, hogy Regőt egy ideig hogy lefoglalta a kocka! Három kockából még tornyot is épített, és rakta a kockákat a közös építményhez is. Nagyon büszke voltam rá :) Képek a közös játékunkról:



4 megjegyzés:

  1. Kis ügyes:) Marcipán még csak próbál építeni, 2 kockánál tovább nem jutott :)

    VálaszTörlés
  2. Eszter, a cipőjére gondolsz? Nem liliputi, olcsó vaterás, azt hiszem, Twinkle Toes márkájú, szerintem ő is szereti, de én nagyon :)
    Emi, én is tök meglepődtem :)

    VálaszTörlés
  3. tényleg nagyon ügyes Regő a kockákkal!! Bebü csak a poharait rakja toronyba (persze meg kell fogni, hogy az alja ne dőljön el), de az sokkal nagyobb és könnyebb. Ilyen pici kockákkal szuperügyes Regő, el vagyok ájulva! Most olvastam vissza kicsit, sajnálom a betegeket, de örülök, hogy meggyógyultak. Ja, és Marci bobja nagyon fáin! majd csúszós képeket is kérünk! :)
    És persze Boldog Új Évet utólag is :)

    VálaszTörlés