Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. január 29., szombat

Füstbement hajvágás

Regőnek már egész komoly haja van :) hosszú, világosszőke tincsek, de annyira kis pihések, hogy fésülni se lehet, viccesen állnak minden irányba. Ez nem is lenne baj, nagyon aranyos, de olyan kis rendetlen a feje, meg jó lenne, ha erősödne is kicsit a haja. Ezért aztán már egy ideje tervezgettük az első hajvágást, és péntek délutánra kaptunk is időpontot. Aztán csütörtökön náthás lett Regő. Nem aggódtam, kis vizes orrfolyás, ezzel elbánunk, rögtön kezdtem adni neki a megfelelő homeopátiás szert és C-vitamint. Éjjel már lázasnak éreztem, de nem mértem, viszont mivel úgy sírt, hogy azt gondoltam, fáj valamije, adtam neki egy kis Nurofent, és szépen aludt is tovább. Reggel orvoshoz akartam vinni, de az orrfolyáson kívül olyan jól volt délelőtt, hogy jobban féltettem attól, hogy a rendelőben elkap valamit, mint attól, hogy nem látja orvos, így inkább csak a patikába mentem, feltankoltam a házipatikát hiányzó dolgokkal hétvégére. 
A délutáni alvás után lázas volt, akkor vált biztossá, hogy nem lesz itt ma hajvágás, de egészség sem :( Én azért elmentem fodrászhoz, ők pedig ügyesen és jól elvoltak itthon Péterrel, még elaltatnia is sikerült, rövid időn belül már másodszor. Csak egy félórát szundított, mert a délutáni alvás rövidre sikerült, mire hazaértem, már ébren volt. Jókedvű, de nagyon taknyos, kicsit köhögős. 
Ma is lázas volt, reggel 38,2, azóta nem éreztem annak, jobbakat alszik, bár az éjszaka nem volt könnyű, de délelőtt két órát aludt, szerintem az is jót tesz. Ha nem javul, hétfőn azért elviszem orvoshoz, de remélem, rosszabb semmiképpen nem lesz. És egyszer majd eljutok vele is a fodrászhoz :)

3 megjegyzés: