Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. május 30., hétfő

Látogatóban

Emi barátnőmék elköltöztek: saját lakást vettek Újpalotán. Már fel is újították, amit kellett, és legnagyobbrészt át is költöztek, Dani odajár oviba, az ablakból rá lehet látni az épületre. Meghívtak minket péntekre, hogy nézzük meg a lakást, és persze látogassuk meg őket. Mi örömmel vettük a meghívást, és péntek reggel Regővel kettesben fel is kerekedtünk. Jó hosszú út volt, nem is számítottam erre, az új M0 szakasznak majdnem a végéig el kellett menni, de megérte. Az autópályától már nagyon közel van a lakás, Emi szuper leírása alapján könnyen megtaláltam. Amikor odaértünk, már ott volt egy másik fórumos ismerős, Szancsi is a kislányával, Enikővel, velük még csak pocakosan találkoztam. Enci nagyon aranyos, barátságos, közvetlen kislány, hatalmas hajkoronával. Dani ovis kiránduláson volt, úgyhogy három kicsivel voltunk. 


Reggel, még indulás előtt kicsit tartottam tőle, milyen lesz, ha három dackorszakost összeengedünk, de olyan szépen elvoltak :) Játszottak együtt és külön, eszegettek együtt, létrára másztak, nagyon aranyosak voltak. Enci mindenkinek osztogatta az öleléseket és a puszikat. 



Délben nagyon finom ebédet kaptunk, a gyerekek is ügyesen ettek a nagy asztalnál: Enci ölben, Marci és Regő pedig a felnőtt székekre tett kis műanyag fellépőn. Marci rendesen ette a levest, húst, krumplit, Regő is lelkesen megnézte és mutogatta, de enni persze csak a szokásos bébiételét ette. 
Ebéd után aztán Szancsi és Enci hamar hazamentek, mert ők nagyon közel laknak, így a délutáni alvást már otthon tudták megejteni. Marcipán is hamar elálmosodott, ők már felnőtt méretű emeletes ágyon alszanak Danival, bement oda a pelusával, Regő is követte, egy kicsit elvoltak együtt az ágyon, bár Marci már inkább pihent, Regő meg még autózott :)

Hamar ki is jöttünk, hagytuk Marcipánt aludni :) Regő nem volt álmos, szerencsére odafelé aludt egy jó bő órát az autóban, úgyhogy vele játszottunk kint, amíg Marcipán aludt. Néha be akart menni megnézni a babát, egyszer Emi után be is ment, de aranyosan megállt az ajtóban, szájára tett ujjal, és mondta, hogy csss :) Valószínűleg végül mégis ő ébresztette fel Marcipánt, amíg én nem voltam elérhető egy percre, de szerencsére nem volt nagy baj, mert már amúgy is indulni kellett Daniért az oviba. Elkísértük Emit és Marcit, előkerült a motor is. Kicsit nehezebb volt Regővel, mint itthon, mert bár zöldövezetes, kis forgalmú lakótelep, mégis vannak azért autók, kis járdák, ösvények, mindenféle érdekesség, amerre el lehet kalandozni, míg itthon ugyan szintén cikkcakkban megy, de csak azon az egy úttesten, ami van :D Kis baleset is érte már az ovi udvarán, rosszul esett a motorral, aminek az emlékét egy kis horzsolás őrzi a szája fölött, de mire lemostam és kijöttünk az oviból, már kutyabaja sem volt :) Visszakísértük a családot a házhoz, de mi már nem mentünk fel, hazafelé indultunk. Az úton Regő újabb egy-másfél órát aludt, így két részletben megvolt a napi alvása.
Köszönjük szépen Eminek a meghívást! Nagyon örülök neki, hogy anno Marcipánt és Regőt együtt vártuk, így megismerkedtünk - és az már csak hab a tortán, hogy a harmadik babáinkat is mindössze nyolc nap különbséggel várjuk. :)

2 megjegyzés: