Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. november 12., péntek

Marci nap

Ma van az én nagyfiam neve napja :) Gyorsan megírom ezt a posztot, mert már nem sokáig tart :) 
A nap nem zajlott különösebben máshogy, mint máskor. Reggel séta az iskolába, küldtem vele kis doboz sütit a többieknek, amit persze elfelejtett szétosztani :) az ebéd ünnepélyesebb volt kicsit, mint máskor, stílszerűen libamell, és sütöttem tésztalibákat is. Mindkettő ízlett az ünnepeltnek :)
A délután is a szokásos módon telt, lecke, játék, kutyázás, kis filmnézés velem, egészen addig, amíg mindenki haza nem ért és Regő fel nem ébredt az alvásból. Gyorsan megterítettem uzsonnához, volt vakondtúrás torta Marci külön kérésére, a tésztalibák, meggyszörp, tea és az ünnepeltnek egy fél liter Fanta az ajándék részeként. Nagyon szereti ugyanis, viszont nem szoktam venni, csak ilyenkor, "egye fene" alapon. Evés előtt megajándékoztuk: tőlünk kapott egy szervízállomást a Hot Wheels autópályájához, egy filmet (a Narnia krónikái második részét) és egy könyvet: Berg Judit: Rumini. Mondtam is neki, hogy névnapra nem szokás ennyi mindent, mi se szoktunk, csak... egy játékot mindenképp szerettem volna, a filmet azért, mert néhány hét múlva jön a harmadik rész a moziban, és arra szeretném elvinni, a könyvet meg azért, mert ezt már pici korában megfogadtam, hogy könyvet minden alkalomra kap majd. Persze rögtön össze kellett rakni az autópályát és játszani, amíg én szeltem mindenkinek a tortából, aztán gyorsan befalni a maga részét, és újra játszani :) Regő a tortából nem kapott, a tésztalibákat viszont lelkesen falatozta :) Később ő is csatlakozott a játékhoz.
Vacsora előtt belenéztünk a filmbe is, majd utána gyors fürdés és "nem lehetne csak most, mert a névnapom van" kérésre amíg Péter Regőt öltöztette, meg amíg szoptattam, Marci még tovább nézhette egy kicsit. Aztán persze megvolt a szokásos esti összebújós könyvből mesélés is, Andersent mesélünk mostanában.
Miközben írtam, felébredt Regő, és amíg visszaaltattam, mégiscsak átcsúsztunk 12-ére :) Sebaj, mindenki tudja, hogy Márton napja november 11 - boldog névnapot, Marci!

8 megjegyzés:

  1. Sok Boldog Névnapot neki!!!A mai ebéd fenomenális volt nálatok:).Ági

    VálaszTörlés
  2. Boldog névnapot itt is! Nagyon jól sikerült névnap volt!

    VálaszTörlés
  3. Isten éltessen sokáig, Marci! :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog névnapot ismét, így utólag is. Nagyon jól sikerült az ünneplés, ahogy olvasom. :)

    VálaszTörlés