Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. március 7., hétfő

Ságváron

Marci és anyukám születésnapját ünnepeltük szombaton Ságváron, nagyon jó kis fotósorozatot készítettem Regőről, amint elmélyülten játszik egy vagy két autóval, hol egyedül, hol Márkkal, ebből hoztam pár képet.





Egyébként Regő nagyon ügyesen mondja, hogy Márk ("Mák", Pák") de most már úgy, mintha nem is két hete találkoztak volna, ahogy megérkeztek, rögtön mondta, mint ahogy Dédit is. A napokban kezdett nagyon megugrani a beszédfejlődése, elkezdte utánozni a szavakat, és így olyanokat mondott ki, persze nem tisztán, de számunkra érthetően, hogy persze, mindjárt vagy éppen jó éjszakát :) nagyon ügyes és vicces. Ugyan már nem Ságváron történt, hanem tegnap itthon, de ha már az ügyességeknél tartok, elmesélem azt is, hogy tegnap jó magas tornyot épített négy kockából úgy, hogy minden elem (már aminek volt ilyenje) a kisebbik felszínén állt. Na ez így matematikailag nem tudom, hogy hangzik, inkább mutatom a képet:
Péter ma hajnalban elment Dániába, igaz, csak két napra, Marika néni pedig Abán van Kató néninél elvileg a héten, úgyhogy most hárman vigyázunk a házra a fiúkkal, plusz a kutya :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése