Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. május 6., péntek

Jó hírek

Regővel voltunk délelőtt orvosnál, végre túl vagyunk a nehezén :) Már pörkösödnek a pöttyei, nem jönnek újak, nem volt lázas két napja, szóval gyógyul. Fokozatosan elkezdhetünk egyre többet kint lenni, tegnap még csak annyit, amíg elmentünk az orvoshoz, aztán lassan emelni. A gyógyszerét még keddig szednie kell, akkor lesz egy hét, amíg szedi, de szerencsére szereti. Már nem fertőz :) Fürödnie még sokáig nem szabad, pedig sajnos utál zuhanyozni, de amíg szép nem lesz a bőre, addig zuhanyozni fog. Mára már szépül a bőre, és a sebe is sokkal jobban néz ki, újra kenhetem hámosító kenőccsel is. :) 
Ami még jó hír, hogy délután én is orvoshoz mentem, aztán az iskolába anyák napjára, és a kettő között nem jöttem haza, hogy ne legyen sírás abból, hogy hazajövök és újra elmegyek. Így kb. délután fél kettőtől ötig Mamával és részben apával volt Regő, Mamával uzsonnázott, és talán nem is volt még ilyen hosszan nélkülem úgy, hogy ébren volt. Minden rendben volt, nagyon örültem neki, lassan rászokhatunk az ilyen távollétekre :)
A legjobb hír pedig, amit az orvosnál kaptam: karácsonyra Regő és Marci kistestvért kapnak :)

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok! :) Regőnek mielőbbi pöttymentességet!

    VálaszTörlés
  2. Hát, szívből gratulálok neked, nektek! Éljen a legújab nagycsalád! Így teljesen érthető a rózsaszín felhő :)

    VálaszTörlés
  3. Juj de jó, úgy örülök!!! Gratulálok! Hány hetes vagy, hogy vagy? Ez nagyon izgi! :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy már ilyen szépen gyógyul Regő :) Kívánom, hogy csak egy pötty legyen most már az életetekben, a kis pocaklakó Pötty :)

    VálaszTörlés
  5. De jó, Te is! Mármint Emi mellett- azaz együtt, egyszerre vele. Tök jó! Örülök nagyon!

    VálaszTörlés