Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. június 2., szerda

Nyolcfogú

A múltkor írtam a bejegyzés alján, hogy erősen jön a nyolcadik fog, hát annyira erősen, hogy aznap este, fürdéskor már éles is volt. Úgyhogy Regő hivatalosan nyolcfogú lett május 29-én, Szofi barátnőm szülinapja alkalmából :) A kért szünetet megkaptuk, a 7. és a 8. fog között körülbelül másfél hónap telt el (április 12. volt a 7.), kíváncsi vagyok, mikor jön az első rágófog, Regő szünet nélkül rág, nyálzik, néha csak dentinoxszal alszik el, és hétvége óta megint kétszer-háromszor ébred, pedig előtte már csak egyszer ébredt, és fixen aludt éjfélig. Na nem mintha a mostani alvására komoly panaszom lenne, lehetne sokkal rosszabb is :)
A nappali alvása szuper, igazán mázlim van vele, kétszer két órát biztosan alszik, és attól függően, hogy ezek mikor voltak, meg reggel mikor kelt, még belefér egy rövidke szundi fél öt-öt körül
Étkezésére se lehet egy szavam se, most a legújabb bevezetett kaják a rozspehely és a fokhagyma voltak (utóbbi ma), tegnap meg ma tízóraira 260 ml főzeléket evett, amit már csak villával török neki, ennek megfelelően uzsonnát valamivel kevesebbet, de így is 140-160 ml körül. Tízóraira kap főzeléket, hetente 2-3 alkalommal hússal, uzsonnára három gabonából kását anyatejjel, gyümölccsel, sütőtökkel.
Hétvégén voltunk a városban sétálni, és Regő találkozott a nagypapájával is, akivel először készült róla közös fotó :)

Apukájával pedig ma vagyunk együtt négy éve :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése