Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. június 28., hétfő

Tündi és Mancsika

Csütörtökön Óbudán jártunk Marcival és Regővel Tündi barátnőmnél, akinek Regőnél egy hónappal kisebb a kislánya, Emília, azaz Mancsika, szerintem emlegettem őt már a blogban.
Az Ikeában kezdtünk Budaörsön, kis vásárlás után kihasználtuk a bababarátságot, és Regőt megtízóraiztattam, Marci is kapott péksüteményt meg narancslét. A bababarátság abban állt, hogy használtuk az etetőszéket, az előkét, a kiskanalat, majd amikor Regő kiborította a padlóra az otthonról vitt főzelékét, feltörölték nekünk, és ingyen bébiételt is kapott, így életében körülbelül másodszor evett üveges bébiételt, egy ajándékba kapott Hipp almán kívül.

Innen mentünk Óbudára, körülbelül délre értünk oda. Mancsika éppen aludt babaúszás után, Regő addig körülnézett, rögtön lecsapott Mancsi cumijára, és rendeltetésszerűen meg mindenhogy máshogy is használta :D Aztán, amikor a kisleány felébredt, nagyon tetszett neki! Mászott hozzá, bújt volna, puszilta volna, csak ő még nem volt egészen éber, hirtelen volt neki az udvarlás, és elsírta magát.
Nem sokkal később Regő lett nyűgös, akkor lementünk sétálni, egy szuper játszótér van Tündiék közelében, ahol Mancsika hintázott, Regő aludt a babakocsiban, Marci pedig mindent kipróbált és egy kis harci sérülést is szerzett.

Amikor Regő felébredt, felmentünk újra a lakásba, és ekkor már Mancsika is örömmel fogadta a közeledést, tündériek voltak együtt :) Voltak nyálas puszik, adok-kapok játékok egy fogkefével, egymás játékainak kölcsönös kipróbálása, Marci pedig társasozott Mancsi apukájával.
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen Tündinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése