2010. október 12., kedd

Alkotgattam

Ha már a blogról, meg a segítségről... Megmutatom, mik készültek nálunk az elmúlt pár hétben.
Kötöttem összesen három játékmackót, az utolsóról nincs fotó, olyan hirtelen szaladt a postára. Íme az első, Barnabás:
Ő volt az első licittárgy a blogon, 3500 forintért kelt el, azóta már Betty kisfia, Oszkár játszik vele :) A másik két mackó blogon kívül készült, de a blog céljaira. Barnabást látva ugyanis felhívott két tanyás barátnőm is, és mindketten 5-5000 forintot ajánlottak Daninak egy-egy mackóért cserébe. Így készült el Bori, a lánymaci:


Ő Vera kislányáé, Hannáé lett. A harmadik mackó vastagabb, barna félgyapjú fonalból készült Szancsi kislányának, Encinek, rózsaszín sállal, róla sajnos nincs fotóm. Szancsi külön kérése volt, hogy klasszikus barnamedve legyen.
Aztán készült még ez a babakardigán, szintén a blogra, ha jól emlékszem, 2500 forintért lett Cuckáé, aki dömösi, és ennek külön örülök :)
 
A konyhában is alkottam, felajánlottam egy tepsi csokis muffint, amit majd egy Budapesten járásom alkalmával fogok elvinni Nórinak, aki megnyerte, illetve két üveg sütőtökdzsemet, amire még folyik a licit. Ebből maradt még egy nagy meg egy icipici üveggel nekünk is. És készült még sütőtökös kifli is, recept a linken, ez csak a magunk örömére :)
Ezek csak amatőr apróságok, amikre vagy hasonlóakra a Danisblogon lehet licitálni, de találhatók ott sokkal szebb dolgok, profi munkák, igazi mesterművek is, érdemes benézni! http://segitsdaninak.blogspot.com/

4 megjegyzés:

 1. Nagyon ügyes vagy! A fehér maci különösen cuki lett :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj, nagyon-nagyon ügyes vagy Timi! Kérlek, szerezz képet a barnamedvéről, arra is nagyon kíváncsi vagyok!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ügyes vagy Timi, én is várom a képet Szancsi mackójáról :) De csak hogy teljes legyen a paletta :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi mindenkinek :) Szancsinak írtam mailt, hogy küldjön képet :) És folyt. köv.! :)
  Szofi, Neked külön örülök, hogy olvasol, olyan aranyos vagy! Ígérem, benézek a májusi babákhoz is!

  VálaszTörlés