Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. február 4., péntek

Gyerekek, kert, kutya

Az az igazság, hogy én eléggé fázós vagyok, és télen nem szeretek kimenni a gyerekekkel. Még ha lenne értékelhető mennyiségű hó, lehetne szánkózni, hóembert építeni, viháncolni... Amikor volt, akkor kint is voltunk. De az a fajta sem vagyok, aki céltalanul sétálgat vagy áll a kertben a gyerek mellett. Ez van, én sem szerethetek mindent :) Tudom, nem helyes, de emiatt Regő téli levegőzése általában a reggeli séta, amikor Marcit kísérjük iskolába és visszajövünk, illetve elmegyünk boltba, postára. Betegen pláne nem szeretem kivinni, az utóbbi napokban meg át is aludta Marci kelését, ma mentünk vele először, mert tegnap volt először olyan, hogy egy teljes napot nem volt lázas, és azt a napot még kihagytuk.
Ma viszont a délutáni alvás előtt összeszedtem magam, meg a fiúkat is, kivittünk egy labdát, a motort, kiengedtük a kutyát, és majdnem egy órát töltöttünk a kertben :)

A motornak sok hasznát nem vettük, ugyanúgy, mint idebenn, ráült Regő, már halad vele előre is egy picit, aztán nyújtja a kezét, hogy vegyem le :) Remélem, tavasszal majd szívesen motorozik az utcán! Bátor (a kutya) eddig ritkán volt összeeresztve Regővel, inkább csak karból mutogattuk neki a babát, mert kissé zabolátlan, játszani akar vele, könnyen fellöki. Most is fellökte egyszer, de nem volt nagy esés, és utána már óvatosabban közelített Regő felé, aki azonban kicsit bizalmatlanul, nagy fejrázásokkal fogadta.

Volt végre nagy hintázás és nagy öröm:


végül pedig körbesétáltuk a kertet, kerestünk labdát, Bátor is jött velünk, és Regővel együtt adtunk neki enni és csuktuk vissza a helyére.

2 megjegyzés:

  1. Timi, annyira jók a képek, hintázó Regő zabálnivaló!!

    VálaszTörlés
  2. A téli levegőzéssel kapcsolatban hasonlóan érzek, mint te, csak nálunk reggeli iskolába-boltba menés sincs, így néha el is bliccelem a dolgot. De már várom a tavaszt, a nyarat, akkor nem fogom ezt tenni! :)

    VálaszTörlés