2011. február 22., kedd

Játszóház a Mandula utcában

Tegnap nagyon jó kis napunk volt, Emiék és Dorkáék jöttek hozzánk látogatóba :) Emi hozta Danit és Marcipánt, Dorka Bóbitát, így amikor Marci hazajött az iskolából, öt gyerek, abból négy fiú igyekezett feje tetejére állítani a házat :) Főztem zöldbablevest, sütöttem sok-sok palacsintát, utóbbit Dorka és Bóbita segítségével, Marci és Regő összes játéka előkerült, és nagyon jól éreztük magunkat :) A többiről meséljenek a képek :)
Dorka palacsintát süt:

Ügyes kislánya segít neki:

Az ebéd egyik felvonása: két Marci, Emi, Dani és Regő. Regő levest persze nem evett, a zöldbabot nem tudom megszerettetni vele, evett egy 3/4 üveg gyümölcsös-gabonás bébiételt és egy fél túrós palacsintát, amiből a palacsinta nagy szó!


Közép-Európa legszebb férfi felsőteste (merthogy a tulajdonos jól leette az előző ruháját):

Autópályázás:

Vonatozás:


Motoros találkozó ("ízirájder, öcsém") :D

Motoros Marcipán felfedezte magát a tükörben, és nagyon tetszik neki:

Aztán felfedezte a hintát is, ki is próbálta, Regő pedig jött lökni:

Egy rajongó tekintet Danitól Marcinak:

Nagyfiúk társasoznak:

Falatozás:

Hát Téged meg becsuktak...?

Babázó, majd hirtelen kalózzá változott Bóbita:


Sok jó gyerek kis helyen is...:

Marcipán elaludt (másfél órát sikerült aludnia a hálószobában a nagy ágyon, úgy örültem neki, hogy el tudott aludni nálunk, pedig ricsaj is volt rendesen :))

A többiek golyópályáznak - Regőnek eddig nem engedtem meg, hogy az üveggolyókkal játsszon, mert féltem, hogy a szájába veszi, korábban ő nagyon mindent a szájába vevős baba volt. Mostanában talán már kezd leszokni róla, és gyönyörűen játszott az üveggolyókkal. Csak a végén vitte a szájához, de meggondolta magát, és inkább elhajította, ami nála volt :)

Aztán szereltek is:

és a végére hagytam a lényeget, íme az igazi szerelem:

Regő csak pár napja ad puszit, azt is a maga módján, a nyitott száját dugja oda az arcunkhoz, de nem ám csak úgy bármikor, hanem ha épp van kedve, és mi épp akkor kérjük. De Bóbitának nem is egyet adott, és simogatta is :) Általában nagyon szereti a babákat, Marcipánt is simogatta, de a hétvégén Márkot is, olyan aranyos :)
Gyertek máskor is, Csajok!
U.I. annak nem is szenteltem külön blogbejegyzést, hogy vasárnap végre áttört Regő 16. foga :) Remélem, a nagyőrlőkig kapunk egy jó nagy szünetet :)

6 megjegyzés:

 1. Köszönjük a vendéglátást, megyünk még :)

  VálaszTörlés
 2. a képeket látva tavasszal vagy nyáron, ha kell legyalogolunk :)

  VálaszTörlés
 3. Akkor mégse menjünk értetek a Keletibe, Lina? :D:D:D

  VálaszTörlés
 4. Jaj de jó volt nektek! Jó társaság, jó képek, és az a puszi... :) Hiába, nem lehet elég korán kezdeni! És gratulálok Regő fogához!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jók a képek:) Örülök,hogy ilyen jó volt a tali:)

  VálaszTörlés
 6. Emese :D azért csak az lenne a jobb :D

  VálaszTörlés