Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. március 15., kedd

Ünnepi séta

Ma délután kokárdát tűztünk, és a kellemes napsütésben beautóztunk Fehérvárra sétálni, játszóterezni egyet. A délelőtti városi ünnepségre még nem vittük Regőt, neki még inkább nehézség lett volna, mint élvezet, de egy egyszerű séta neki is jólesett. Betértünk egy játszótérre is, motort most nem vittünk, mint kiderült, kellett volna, mert Regő rögtön kisajátított egyet a homokozó gyerekek motorjai közül. Ment vele egy kört és visszavittük, nem volt gond. 

Szívesen csúszdázott is, próbáltuk tanítani, hogy ülve kell csúszni, mert általában a hason fekvést preferálja. Az egyik csúszásnál picit oldalra dőlt, elvesztette az egyensúlyát és beütötte a buksiját a csúszda peremébe. Volt nagy sírás, de hamar megvigasztalódott és csúszott még párat. 
Innen babakocsival mentünk tovább a belváros felé. Nagyon sokan sétáltak, volt egy kis kirakodóvásár is, sőt még egy fagyizó is nyitva volt, de hosszú sorok kanyarogtak előtte, így az első idei fagyizást későbbre halasztottuk. Azért láttunk Fehérvárból pár szépet:
A frissen felújított Magyar Király szálló:

Az a kávézó, aminek nem is tudom a nevét, de most letakarták a névtábláját, megkapta mára a Pilvax nevet, és olcsón árulta a Jókai-bablevest:

Órajáték:

A babakocsis séta után még hagytuk Regőt egyet gyalogolni, hogy az autóba ülésért ne haragudjon, ez be is jött. Nem sokkal azelőtt értünk haza, hogy Marcit is meghozta az apja, vacsoráztak, fürödtek, az előbb meséltem nekik és jöttem ki a gyerekszobából :)

2 megjegyzés:

  1. Mi Marcipánra még nem mertünk kokárdát tűzni, nehogy megszúrja magát valahogy, de jövőre ő is kap :) A képeket nézve olyan jól elnosztalgiáztam: mennyit sétáltam én a belvárosban 3,5 éve...

    VálaszTörlés
  2. :)
    Belül volt a biztosítótű a kabátján, kívül csak áttűztem a kokárdán, így nem jutott eszembe, hogy megszúrhatja magát :)

    VálaszTörlés