Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. augusztus 3., kedd

Dorkánál Fonyódon

Tegnap, azaz hétfőn kaptuk magunkat Marcival és Regővel, és délelőtt némi telefonszerviz után elautóztunk Fonyódra. Dorka barátnőm, akit már emlegettem a blogon, abban a szerencsés helyzetben van, hogy a családjának van egy békebeli kis házikója Fonyódon, egy utcányira a Balatontól. A ház kertje mindig árnyékos, és a teraszon szuper babajátszótér van kialakítva. Először itt játszottunk, ismét kiderült, hogy Marci remekül elvan a különböző csörgő, zörgő, zenélő bébijátékokkal :) Bóbitát és Regőt sokkal jobban érdekli egy kiskanál, egy tojástartó, egy műanyag pohár :)


Aztán megéheztünk, és a Balaton-parton végigsétálva elmentünk egy kis térre, ahol templom és játszótér mellett egy árnyékos étterem is volt, gyorskajákkal és komolyabb ételekkel is. Marcival megebédeltünk, nagy örömére ihatott Fantát is (Dorka evett otthon). Regő addig egész jól elvolt a babakocsiban, Bóbita szabadon bóklászott, végül Regőt is kivettem és mászhatott, kavicsozhatott is.
Kukucs:
 

Kavicsozós:

Játszóterezősök:

Ennél a mászókánál tanúja voltam Bóbita első önálló lépésének! Nagyon ügyesen áll kapaszkodás nélkül, és itt egyet lépett is :)
A szép kis tér a templommal, ahol voltunk:

Miután kijátszótereztük magunkat, és a kicsik kezdtek nyűgösek lenni, egy másik utcán visszasétáltunk Dorkáékhoz. Regő el is aludt a babakocsiban, a kertben is ezt folytatta az árnyékban. Marci játszott Bóbitával, én kávéztam, kipihentük a meleget, aztán lassan indultunk haza, mármint Ságvárra. Ide közben megérkeztek a nővéremék, Bence már tűkön ülve várta Marcit, és belevetették magukat a homokba.

Márk és Regő is örültek egymásnak:

És végül egy vidám Ancsáról és Márkról:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése