Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. augusztus 15., vasárnap

Mindennapok

A mindennapjaink a kert jegyében telnek, és sajnos - a nyaralási fotókat kivéve - nemigen fotóztam Regő 12. hónapját, pedig mindjárt vége. Mióta hazajöttünk, gyakorlatilag befőzök, aszalok és hasonlókkal töltöm ki a napot. Ja meg az úszó EB! Regő megtanult szurkolni, édesen emeli a magasba mindkét kezét, ha azt mondjuk neki, hogy góóóól! Igaz, ennek kevés köze van az úszó eb-hez, inkább egy kerti focizáshoz Marcival, amikor is ő volt a lelkes közönség egy takarón ülve, tényleg figyelt, nem mászott el, utánozott, tapsolt és emelte a karjait :) Nagyon aranyos. Ezt a karemelést talán arra is használja, hogy vegyük ki az etetőszékből, nem jöttem rá még, hogy csak szórakoztatja, vagy tényleg ez a szándéka vele, de meglehetősen gyakran csinálja ott.
Sok programunk nem volt a nyaralás óta, vásárolni mentünk be többször a városba, általában Regővel, egyszer nélküle, mert Marcinak mindjárt kezdődik az iskola, cipőt, pólót, írószereket, tisztasági csomagot vettünk. Együtt szedtük le a kertben a körtét. Pénteken voltunk a belvárosban nagyot sétálni - oda se vittem fényképezőgépet... - könyvesboltban, pékségben jártunk, megnéztünk néhány szökőkutat, a Török udvart, mert az szerepel a Monopolyban, és így Marci láthatta élőben, aztán játszótereztünk, amíg Péter végzett az elintéznivalóival. Aztán Marcit elvittük az apukájához.
Szombaton autóztunk egy rövidet, Berhidára mentünk anyukámék boltjába tésztát beszerezni, onnan pedig Csákberénybe a barátainkhoz egy rövid látogatásra. Az ő kisfiuk, Dominik 17 hónapos, szalad, nagyon nagy és ügyes. Regő barátkozott vele, de inkább a kutyájukkal. Erről majd hozok képeket! A vasárnapot pedig itthon töltjük, holnapra tervezünk majd még egy kirándulást.

Lecseréltem fent a vonalzókat, köszönöm őket Áginak ismét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése