2010. szeptember 15., szerda

Játék és segítség

Játékra hívok mindenkit, olyan játékra, amivel ezúttal segíthetünk is! Íme a logo:
A játék háttere, célja:
Emi barátnőm kisfiát, Danit tegnap műtötték agydaganattal. Csak hétfőn derült ki, a család, és mi, a barátok is nagyon megdöbbentünk, álmunkban sem gondoltuk volna arról az eleven, aranyos, okos kisfiúról, hogy ilyen beteg.
A többi, főleg blogspotos barátainkkal arra gondoltunk, hogy játékot indítunk a segítésükre. Az ötletet a segítsüti kezdeményezés adta, link és logo oldalt. Daniról és a játékról részletek itt:
http://segitsdaninak.blogspot.com/
Segíteni a következőképpen tudsz:
1. Kiteszed a logót és a linket a blogodon.
2. Magad is benevezel kreatív ajándékok készítésére a segítségnyújtók részére. Ez bármilyen saját készítésű dolog lehet.
3. Magad is benevezel a segítségnyújtók közé, és cserébe kapsz kézzel készített ajándékot.
Ezeket persze lehet külön-külön, vagy megteheted mindet is. Nézz be a Segíts Daninak blogra, és csatlakozz! Ötleteket is várunk, és segítséget is a dolog lebonyolításához!

Köszünjük mindenkinek!

4 megjegyzés:

 1. Szia!

  Mi még nem ismerjük egymást, de szívesen segítenék, mert nagyon kedvelem Danit. Ha kitaláltok bármit, szívesen hozzáteszem én is amit tudok. A blogomon már közzétettem én is játékot. Remélem, tudunk segíteni.
  http://feketecsalad.blogspot.com/

  Üdv: Linda

  VálaszTörlés
 2. Linda, nagyon szépen köszönjük! Ajándékkészítést vállalsz? Szeretnél a másik bloghoz csatlakozni? Ha írsz egy mailt, dobok meghívót!

  VálaszTörlés
 3. Szia!

  Linagy@freemail.hu
  Még nem tudom, hogyan tudok majd segíteni. Két gyerek mellett nehéz nekem barkácsolni. De ha kitaláltam szólok.

  Linda

  VálaszTörlés