Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. október 31., vasárnap

Tizedik fog és nátha

Egy órával ezelőtt nagy meglepetésemre észrevettem, hogy kinn van Regő tizedik foga! Nem mintha nem vártam volna, azért lepődtem meg, mert máshol bújt ki, mint ahol vártam. A kilencedik ugye a jobb felső kisőrlő volt, így a bal felsőt vártam és figyelgettem, az volt duzzadt és fehéredő - ehelyett a jobb alsó jött ki. Most ez a helyzet Regő szájában:
És most már aztán komolyan napokon belül kinn lesz a 11. is, a bal felső kisőrlő.
Tegnap és ma már nem volt lázas Regő, cserébe benáthásodott, eljutottunk ebbe a fázisba is. Utálom szívni az orrát... de olyan okos, általában csak az első egy-két alkalommal sír, aztán megszokja vagy beletörődik, hogy ez van. Szerencsések vagyunk, hogy egy-egy ilyen náthánál komolyabb betegsége még nem volt, le is kopogom!
Megjött az "új" - nekem új, egyébként használt - fényképezőgépem is, köszönet a közreműködésért Patinak! Ezzel már tudok videókat is készíteni, igaz, hang nélkül, bár lehet, hogy csak be kéne állítanom valamit, majd áttanulmányozom. Mindenesetre íme az első videó, amin Regő enyhe túlzással evésnek nevezhető tevékenységét örökítettem meg:

2 megjegyzés:

  1. Olyan gép mint a mienk? Akkor az tud hangot is, majd megnézem a könyvében, mit kell rajt állítani, nekünk egyből vette azt is.
    Bár most mondja Gábor hogy ha nem vesz hangot, nem jó a mikrofonja.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, nem olyan lett végül, hanem Olympus C-150, de majd elolvasom!

    VálaszTörlés