Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. február 16., szerda

Játszótér

Ma bementünk vásárolni a városba, reggel akartam csak Regővel úgy, hogy Marcit iskolába viszem, de aztán esett a hó, meg kedvem se volt reggel, és milyen jó lett így. Merthogy így aztán ebéd után mentünk, és Regő délutáni alvásáig, illetve addig, amíg Marcinak muszáj már nekiállni leckét írni, még egy játszóterezés is belefért a délutánba. Ritka program ez nálunk, a faluban ugyanis csak egy játszótér van, az is autós vagy biciklis távolságra, szóval csak ezért nem szoktunk kiruccanni, cserébe itt a kert. Erről a játszótérről sokat cikkeztek, amikor felavatták pár hónapja, eléggé egyedi, és Fehérvárnak egy olyan részében van, ami eddig elég mostoha volt ilyen szempontból, és amiért minket ez érdekel, hogy hozzánk a legközelebbi végéről van szó. Egyszer már kerestem, ma meg is találtam, és a fiúk nagyon jól érezték magukat. Vittünk motort is, amivel egy-két napja a lakásban már tud előrefelé is haladni Regő, de itt nem használta, helyette szaladgált:


csodálta a bátyját:

bújócskáztak:


lovagolt szörnyűséges rémisztő halon:

és csúszdázott, csúszdázott, csúszdázott, a csúszda volt a sztár, kacagott, élvezte, öröm volt nézni :)

Kicsit kevésbé volt örömteli hallgatni, amikor végül elbúcsúzott a csúszdától :D. Hazafelé viszont már nagyon kis álmoska volt, és itthon jól is sikerült a délutáni alvása.

6 megjegyzés:

  1. a csúszdás kép szuper, de én a Marci mászós-Regő ámulva nézősbe szerettem bele,nem kicsit :)

    VálaszTörlés
  2. A csúszda nálunk is mindenekfelett! :-)
    Jó rég nem voltunk játszótéren, már alig várom, hogy megint menjünk. Az azt jelentené, itt a tavasz és végre a régi barátok is újra kidugják az orrukat otthonról. Tavasztól-őszig a játszótér a fő találkahely.
    Amúgy nekem is a mászós-ámulós kép tetszik legjobban!

    VálaszTörlés
  3. De jó kis program lehetett. Édesek ahogy önfeledten játszanak :) Tényleg szuper ez a játszótér, nyáron sokat leszünk mi is itt :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a mászós-ámulós, meg a bújócskázós is :) Móki, hogyhoooogy sokat lesztek itt???

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó a játszótér és a képek! Látszik, hogy nagyon élvezték! :)

    VálaszTörlés
  6. Na ezért kapott Lorka csúszdát, mert nálunk is az a sztár!!! ja meg mert itt csak szocreál játszóterek vannak sajna :( édesek a kiskomák :D

    VálaszTörlés