Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. február 1., kedd

Kató néni

Már korábban szerettem volna írni Kató néniről, de aztán a betegség elsodort. Kató néni Regő dédnagynénije, azaz a mama édesanyjának a testvére, maga a dédmama már sajnos nem él. Öt testvér közül volt a legidősebb, Kató néni pedig a legfiatalabb, de már ő is 85 éves lesz idén. Abán lakik a saját házában, de mióta nyáron egyszer elesett, és csak a szerencsén múlt, hogy a szomszédok átmentek segíteni neki, fél ott, bár szerencsére nagyobb baj nem történt. Azóta hol nálunk, hol Marika néni testvérééknél tölt pár hetet. Nagyon kedves néni, ránézésre olyan, mint a jó boszorkány, nagyon pici, hajlott hátú, a hangja is vékony, reszelős. A gyerekek nagyon szeretik, rendszeresen átjárnak szórakoztatni, és Kató néni is átjött már, hogy megnézze a játékaikat. Számomra pedig megható, amikor a 85 éves és a másfél éves ugyanazzal az autópályával játszanak :)


3 megjegyzés:

  1. De jó, hogy van Kató nénitek!

    VálaszTörlés
  2. Amikor megláttam a legfelső képet, arra gondoltam, hogy nagyon hasonlít az egyik nagymamámra. Aki már sajnos nem él, és nem tud a dédunokáival így játszani. :( De Nektek nagyon jó, hogy még közöttetek van! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagymamánk nekünk sincs már régen sajnos, se Péternek, se nekem. Regőnek egy dédipapája van, az én nagypapám, meg Kató néni. Viszont van két nagymamája és két nagypapája :)

    VálaszTörlés