Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. február 14., hétfő

Laza hétvége

Nagyon kellemes kis hétvégénk volt, bár nem csináltunk semmit. Vagy éppen azért :) Azzal kezdődött, hogy péntek délután elmentünk Marcival a farsangra. Innen fél hat körül jöttem el, Marciért ment az apukája, és náluk töltötte a hétvégét. Amíg távol voltam, Regő és az apja főleg szundikálással töltötték az időt, aztán játszottak. Még együtt is játszottunk, és telefonon beszéltünk anyukámmal, Regő is: kiabálta a telefonba, hogy mama :). Nemsokára eljött a vacsora, fürdés, alvás ideje.
Szombat délelőtt Péter piacra ment, ez általában az ő reszortja szokott lenni. Regő addig segített nekem sütni-főzni, kétféle fasírtot készítettünk zöldséges rizzsel, és kókuszos csigát. Regőke már ebéd előtt elálmosodott, de ez nem volt gond, mert nagyon jól reggelizett és tízóraizott is. Együtt ebédeltünk, amikor apa is hazaért. Délután szunyókáltak a fiúk, játszottunk, Regő a mamánál is volt. Este, amikor lefeküdt, Péterrel elmentünk moziba. Nagyon jól éreztük magunkat, itthon aztán kicsit elszomorodtam, mert kiderült, hogy Regő körülbelül félórával azután felsírt, hogy mi elmentünk, de a Mama ügyesen visszaaltatta. Kérdeztem, miért nem szólt, hazajöttünk volna, de persze mire hazaértünk volna, ők már túl lettek volna a problémán.
Vasárnap délelőtt a változatosság kedvéért én mentem vásárolni, Regő pedig apával a nagypapához. Mire hazaértek, már melegítettem az ebédet, amit még előző este elkészítettem, úgyhogy ezzel nem volt gond. Ebéd után mindannyian lefeküdtünk szundikálni egyet, nagyon jólesett. Regő ébresztett, adtam neki uzsonnát, aztán játszottunk, majd Péter felváltott, én pedig megnéztem egy filmet. Közben mamánál is voltak, meg azzal szórakoztunk, hogy Regő felváltva csikizte a talpunkat, mi meg uszítottuk egymásra :D Szóval nagyon jó kis pihenős hétvége volt :).

3 megjegyzés:

  1. még soha nem olvastam, hogy becézted volna Regőt :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez tényleg egy szuper hétvége volt! Csak azt a fránya kókuszos csigát nem kellett volna megemlíteni, majd' meghalok érte! :D

    VálaszTörlés
  3. Hm, Szilvi :) Lehet, hogy tényleg nem szoktam írni, de becézem, Regőke, Regőce, sőt Bumba :D
    Orsi, süsd meg holnap, hipphopp megvan :D

    VálaszTörlés