Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. február 1., kedd

Orvosnál voltunk

Tegnap azért csak elvittem Regőt a doktornőhöz, miután némi köhögéssel-lázzal-náthával átvészeltük a hétvégét. Persze rengetegen voltak, nagyon drukkoltam, hogy ne ott kapjon el valamit. Vírusfertőzése van, köptetőt javasolt neki a doktornő az eddigiek mellett, illetve estére köhögés csillapítására izlandi zuzmót és kalciumot. Zuzmókivonatot csak pasztilla formájában kaptam, nem igazán tudja Regő megenni, de létezik szirup formájában is, keresem... Tulajdonképpen meg is dicsért a doktornő, hogy a torkán is látszik, hogy vírusos volt, de onnan már húzódik vissza, azt meggyógyítottam a hétvégén homeopátiával, orr-átmosással, vitaminokkal. Tegnap délelőtt nem volt lázas, délután 38,1-re ment fel, este 37,3-mal feküdt le. Lekopogom, de beteg gyerekhez meg egészséges saját magához képest is remekül alszik, vasárnap is és múlt éjjel is csak egyszer ébredt, viszont nagyon nehezen alszik el a köhögés miatt. Ma még nem volt lázas, remélem, hamar túlesünk ezen, aztán már jön a tavasz, és elfújja a betegségeket!

5 megjegyzés:

  1. Jobbulást! Izlandi zuzmó szirupot a dm-ben láttam, 699-ért, szerintem még olcsó is, sajátmárkás amúgy. Én az esti-éjszakai köhögés csillapítására kipróbáltam a lándzsás útifű szirup jó éjszakát változatát, nekünk bejött. Olvasom, hogy nektek direkt a másikat javasolta a doktornő, csak úgy leírtam. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Orsi! Lándzsás útifűt adtam magamtól is, a simát, az is bejött eddig, meg a kalcium is használ talán. Meg az idő... :)

    VálaszTörlés
  3. Beteg Regőnek jobbulást, Timi te meg nagyon ügyes vagy hogy majdnem meggyógyítottad...:)

    VálaszTörlés
  4. Timi, a mi blogunkon kérdezted az orrkenőcsöt: unguentum nasalet vettünk egyszer a csajoknak, amikor náthásak voltak, és ezt már én is használtam. Fillérekbe kerül és elég hatásos! Jobbulást!

    VálaszTörlés