Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. február 8., kedd

Videók

Tegnap vérszemet kaptam, pedig mint tudjuk, nem vagyok egy nagy videózós, meg a kamera se az az igazán profi, de több szempontból is nagy napunk volt a tegnapi :) Először is Regő hosszú idő után az én főztömet ette, jó étvággyal, nem is keveset, ami azt jelenti, hogy gyógyul :) Mégpedig grízes tésztát, egyedül, villával! 


Az egyiken látszik, hogy Regő kissé lefagy, és Marci integet neki, hogy egyen :) Bele kell férni a 15 másodpercbe :D a másikon meg segít kicsit a másik kezével, de szerintem azt szabad :)
Aztán elmentünk sétálni a gyönyörű tavaszi időben, ilyen olcsó vásár volt a kultúrteremben, azt néztük meg. Üres babakocsival és sétáló Regővel indultunk, egy idő után a babakocsiba kéredzkedett, de aztán a visszaúton újra ki akart szállni, és így sétált hazafelé:

Kapott az olcsó vásárban két kis labdát, amikre rögtön rávetette magát baba! (azaz labda) felkiáltással, azok vannak a kezében :) Többek között kapott egy mágneses rajztáblát is. Barátnőim tudják, hogy mostanában - nem tudom szebben mondani - irigykedtem picit édes, ügyes gyerekeikre, akik már kezdenek érdeklődni a ceruzák iránt, és firkálgatnak. Regő nem igazán, pedig én úgy szeretném, ha szeretne rajzolni! Marcitól ugye nemigen látja, maximum a leckeírást. Arra gondoltam, a mágneses rajztáblával hamarabb van sikerélménye, és hátha rájön, hogy a ceruza is hasonlóan hagy nyomot a papíron. Szóval az én kisfiam, aki nem rajzol :D


Sajnos ezek a rajzolós videók kicsit (nagyon) sötétek lettek, már esti félhomályban, kislámpánál készültek, de azért látszik a lényeg. Legközelebb majd figyelek a fényviszonyokra :)

5 megjegyzés:

  1. Regő nagyon ügyes az evéssel is és a rajzolással is! A mágneses rajztábla szuper találmány, az én csöppjeim is szeretik, jó bevezető szerintem a rajzolás megszeretéséhez. Hátha még Marci is elcsábul ezzel! :)

    VálaszTörlés
  2. Csudaügyes Regő! Minden kívánságod így teljesüljön! :) Én meg azért irigykedem, hogy milyen nyugodt baba Regő. Annyira lejön a videókból is. Bárcsak MArcipán fele ilyen nyugodt habitusú lenne!

    VálaszTörlés
  3. nagyon ügyes Regő! rajzolást Bebü is ezzel kezdte, pláne hogy nem is tudta, mit kell a mágnestáblával csinálni, Máté mutatta meg neki. az sokkal könnyebb és viccesebb mai napig, mint a ceruza, nem csoda, hogy Regőnek is az kell :)
    és örülök a videóknak!! :)

    VálaszTörlés
  4. Csak a Te kedvedért, Rád gondoltam, Dorka :)Bár a Tieidhez képest sehol sincsenek :)

    VálaszTörlés