Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. április 6., szerda

Koncert, kórház, kecskefarm

Kicsit elmaradtam a blogok írásával, kezdenek felpörögni a napok, annyi minden történik :) Nehéz is összeszednem, mi mindent csináltunk az elmúlt napokban, bár azért nem volt olyan nagyon régen, hogy utoljára írtam. 
Először is szombat délután Halász Judit koncerten voltunk. Mi, apa-anya nagyon élveztük, a gyerekek is, de Marcin nem láttam azt a kitörő örömet (furcsamód az otthon hangos és eleven gyerek társaságban rögtön visszahúzódó lesz) Regő meg jóval elevenebb volt, mint tavaly ilyenkor, amikor a koncert nagy részében a vállamon aludt, hol a székeken mászott, hol túl hangos volt neki a basszus és a fejét rázta, hol a koncertteremből nyíló folyosón szaladgált, szóval elvoltunk :)

Koncert után mindannyiunknak vásároltunk vizet, mert jól kimelegedtünk és megszomjaztunk, aztán én a gyerekekkel egyből indultam is Ságvárra. Péter most itthon maradt, egy hasmenős vírusból lábadozott, nem volt még teljesen jól. Siófokon megálltunk és meglátogattuk Dédipapát a kórházban. Nincs nagyon jól szegény, de a gyerekek nagyon aranyosak voltak vele, még Regő is simogatta, többször adott puszit, beszélt neki, mint aki érti a helyzetet. Úgy örültem neki, mert Regőnél ez különös kegy :)
A kórházban találkoztunk Ancsával és Bencével, velük együtt jöttünk el, és egy közeli játszótérre mentünk, ahol csatlakoztunk Csabihoz és Márkhoz. Regő boldogan csúszdázott egy hatalmas csúszdán, és egy kicsit hintázott is. Nem maradtunk sokáig, azzal indultunk Ságvárra, hogy lassan vacsoraidő lesz, mire odaérünk... de persze nem volt ez ilyen egyszerű :). Gyönyörű tavaszi idő lévén kint volt a sok nemrég született kiskecske,meg a nagyok is, kis és nagy malacok, tyúkok, kakas, kacsák... és a nagy meglepetés: Papa vett egy kiscsikót! Mátyás névre hallgat, öt hónapos és nagyon finom, simogatnivaló bundája van. Itt kell előreszaladnom és elárulnom, hogy hazaérve nagyon mérges voltam, amikor kiderült, hogy az állatok között meg később készített kb. 100 fotóból összesen hat darab lett jó, a többit érvénytelen képként ismerte (azaz nem ismerte) fel a számítógépünk. Mindenesetre itt van Regő az állatok között, ez persze csak nagyon kis részük :)

Innentől nagy motorozás, labdázás, homokozás vette kezdetét, míg végre sikerült beszednünk a kertből a kellőképp piszkos, fáradt és éhes gyerekeket :) Regő nagyon jó étvággyal evett, és ugyanúgy aludt, mint otthon, ennek nagyon örültem. A másnap is hasonlóan zajlott, állatok kergetése, kerti játék, alvás, benti játék. Hazaindulás előtt megint meglátogattuk Dédipapát, most rövidebb időre, mert Regő aznap kevésbé volt kórházképes. Nagyon jó hétvége volt :)

3 megjegyzés:

  1. Egy Halász Juditra mi is elmennénk, Tamás nagyon szereti, itthon, aztán kiváncsi lennék élőben hogy birná. nagyon szépek a képek.

    VálaszTörlés
  2. Papának további jobbulást! Regő tényleg nagyon érzékeny, kedves kisfiú :)

    VálaszTörlés
  3. Hű, ez aztán a hétvége, ebben tényleg minden volt, ami csak jó! Sajnálom a képeket. Nem lehet, hogy másik számítógép esetleg felismerte volna őket?
    Dédipapának jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés