Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. augusztus 4., szerda

Tali Orsiéknál

Na még ez a bejegyzés, és lassan behozom magamat :)
Orsi barátnőm Miskolcról Siófokon nyaral, szerencsés módon épp velünk egyidőben. Megbeszéltük jó előre, hogy kedden találkozunk, strandolást terveztünk, úgy is indultunk el Ságvárról, fürdőruhával, törölközővel. De mire odaértünk, bekergette őket a vihar, mi már a szállásukra mentünk. Dorkáék is eljöttek Fonyódról Bóbitával. Sári baba sajnos nem volt nagyon jól, bágyadt, hőemelkedéses volt, meg az összes baba érezhette a frontot, előtte egyikük sem aludt jól, Regő sikítozós kedvében volt, amitől hol egyik, hol másik kislány ijedt meg... szóval nem sikerült tökéletesen a tali, de azért nagyon jó volt találkozni, és egyébként nem sok esélyünk lett volna összehozni!
Hoztam pár képet is:
Regő csini Bóbitával:

Orsi a lányokkal:

Kis sikítozós Regőm az autóban nagyon hamar elaludt, még direkt keveregtem egy kicsit Siófokon is vele, hadd aludjon, és még itthon is folytatta a kertben:

Itthon a már hagyományosnak mondható uborkamosás következett. A hagyomány onnan ered, hogy már az öthónapos Marciról is van egy ilyen fotó hét évvel ezelőttről:

Utána pedig Regő még kipróbálta Márk bébitaxiját is, nagyon tetszett neki :)

1 megjegyzés:

  1. Mi is nagyon örülünk, hogy tudtunk találkozni. Sajnálom, hogy úgy összejöttek a dolgok és nem lett az igazi, de azért így is jó volt látni titeket. :)

    VálaszTörlés