Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. szeptember 25., szombat

Nádasdy-kastély

Tegnap délután hirtelen úgy döntöttünk, kihasználjuk az utolsó szép őszi napok egyikét - na jó, remélem, azért lesz még - és kirándulunk egy kicsit. Mivel ez már fél öt tájban volt, csak a közelbe mentünk: tőlünk körülbelül a harmadik falu Nádasdladány, ahol a Nádasdyak felújítás alatt álló kastélya, kastélyparkja található. Többször elmentünk már előtte, de a főút felől csak zárt kapuk látszanak. Most elkezdtük keresni, hogy hol lehet bemenni, és nem is volt nagyon bonyolult :) Csak egy mellékutcába kellett behajtani, amit ráadásul Kastély útnak hívnak. Kellemesen meglepődtünk, a kastély kívülről legalábbis nagyon szépen felújított állapotban van már. Kicsit belestünk, a főbejárat zárva volt, egy mellékajtónál láttunk embereket, ott trófeakiállítás volt, az nem vonzott minket, így azt se néztük meg, ami azon túl volt. Úgyis a parkért jöttünk. :)
A park még nem nevezhető igazán parknak, de látszik, hogy ha eljutnak annak a felújításáig is, milyen szépség lesz, sőt, akár arborétum vagy vadaskert is lehet belőle. Voltak babakocsival jól járható füves sétautak és egy nagy zöld terület, ahol picit le is ültünk a napon. Pár kép:
Apa megy a dombra Regővel:

Felértek: 
Pihenő a nagy zöld réten:

Visszük Apának a kék poharat:
Kültéren, cipőben még inkább mászna Regő, de kézenfogva szívesen és ügyesen sétál. Itthon, bent, zokniban vagy puhatalpúban viszont már lazán járkál, már nem is számolom a lépéseket, inkább a métereket, 3-4-5 biztosan megvan, és kanyarodik is. :)

3 megjegyzés:

  1. Hű, milyen más lettél frufruval! Rád sem ismerek! :)
    Irigykedem a kirándulásért! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :) nemsokára Ti is! Jöhettek ide is :)

    VálaszTörlés
  3. Jó kis kirándulás lehetett :) mindegyik kép nagyon szuper, és jól áll az új haj :)

    VálaszTörlés