Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2011. április 7., csütörtök

Tali Anikónál

A múltkori szigetszentmiklósi talin Anikó meghívott minket április 5-re hozzájuk Pilisborosjenőre. Marcit délutánra Marika nénire bíztam, és 10 óra körül felkerekedtünk Regővel. Jó hosszú autóút volt, mert el akartam kerülni Budapestet, így hátulról közelítettem meg Pilisborosjenőt, de egy pár szavas kis útbaigazító cetli segítségével könnyen odataláltam. Regő egy órát aludt az úton, nagyon aranyosan: amikor láttam, hogy ásítozik, megkérdeztem, nem kér-e egy textilpelust alváshoz. Válaszolt, hogy igen, megkapta, és még ébren, teljesen tudatosan bekapta az ujját, a másik kezével szorongatta a pelust, és így aludt el :)
Amikor odaértünk Anikóékhoz, már mindenki ott volt: Gyöngyi Marcival (akit Regő mindenáron Márknak hívott), Annus ezúttal csak Nikivel, Barbi Lénával és persze Anikó és Blanka. Kaptunk finom ebédet, persze Regő csak pogácsát kért, aztán a gyerekek játszottak odabent. Van benti csúszda, motor, tricikli, labda és persze rengeteg könyv, baba, kirakó, és ott volt élő babának Niki, Regő most is nagyon édes volt vele, és csak egyszer nyúlt bele a szemébe (utólag is bocsi érte, Annus! :) ).
A kertben is voltunk egy kicsit, sajnos ez egy változékony nap volt, akkor épp borús, szeles idővel, de azért kergették a cicát, kavicsoztak és civakodtak azon, hogy kié legyen épp a motor vagy a labda. Ezúttal Annus készített csudajó képeket:



 A rózsaszín sapka senkit se tévesszen meg, Regő még mindig fiú :) de véletlenül nem vittem magunkkal sapkát, és ezt kapta kölcsön Blankától :)
Fél négy körül már nagyon fáradt volt Regő, ami nem múló hisztiben, nyűgösségben mutatkozott meg, úgyhogy elbúcsúztunk. Sajnos mi érkeztünk utoljára és mi indultunk haza először, de hát mi jöttünk legmesszebbről is. Visszafelé más útvonalon mentünk, ami nagyon szép volt, és Regő a délelőtti módszerrel még nagyobbat aludt :) Köszönjük a talit Anikónak, a képeket Annusnak!

4 megjegyzés:

  1. Szofikám :( Te is nagyon hiányzol, nem lesz tavaszi szüneted vagy valami?

    VálaszTörlés
  2. Regő rózsaszín sapiban is igazi kisfiú :)
    Ahhoz, hogy így odatalálsz mindenhova: le a kalappal! :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi, erre most én is büszke voltam :)

    VálaszTörlés